Zelfdragende roostergoten Urban I - D400KN

Roostergoten uit de Urban I-serie zijn een verfijnde en functionele oplossing voor de afwatering van bestratingen en oppervlakken rondom gebouwen. Deze goten combineren esthetisch design met hoogwaardige materialen en prestaties, waardoor ze perfect zijn voor stedelijke omgevingen.

Ontwerp:

Het ontwerp van Urban I-roostergoten is zorgvuldig overwogen om te voldoen aan zowel functionele als visuele eisen. De roosters bieden niet alleen een efficiënte afvoer van regenwater, maar dragen ook bij aan een aantrekkelijk straatbeeld. De goten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, waardoor ze veelzijdig kunnen worden toegepast in diverse stedelijke omgevingen.

Dankzij hoogwaardige materialen zoals duurzaam beton zijn de Urban I-roostergoten bestand tegen slijtage, corrosie en andere omgevingsinvloeden. Ze bieden een lange levensduur en vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor openbare ruimtes.

Het installatieproces van de Urban I-roostergoten is efficiënt en gebruiksvriendelijk, waardoor ze ideaal zijn voor diverse projecten, zoals stadspleinen, parkeerplaatsen en voetgangerszones. De roosters kunnen eenvoudig worden aangepast aan specifieke eisen en dragen bij aan een effectieve afwatering van regenwater, waardoor wateroverlast wordt voorkomen.

Kies voor de Urban I-roostergoten om functionaliteit te combineren met een eigentijds design in stedelijke omgevingen. Deze goten bieden niet alleen betrouwbare prestaties, maar voegen ook een esthetisch element toe aan de omgeving. Ze zijn een waardevolle toevoeging aan projecten die streven naar een evenwicht tussen vorm en functie in de stedelijke leefomgeving.

Download hier de folder van de Urban-I roostergoot

 

Kleur en afwerking roostergoten URBAN I

Standaard: zwart
Leverbaar in 140 RAL-kleuren

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »