RVS terrasgoot Flex TM

Ontdek de duurzame RVS terrasgoot Flex TM RB60 voor waterafvoer. Flexibele, efficiënte oplossing voor buitenruimtes. Bestel nu!

€70,79 Excl. btw
€85,66 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€85,47 Excl. btw
€103,42 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€162,54 Excl. btw
€196,67 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€64,21 Excl. btw
€77,69 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€80,97 Excl. btw
€97,97 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€176,67 Excl. btw
€213,77 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen

RVS terrasgoot Flex TM

Esthetisch en functioneel. Door de smalle gootbreedte van slechts 60 mm biedt de Flex TM terrasgoot een elegante en ingetogen optiek en is hij daarom ideaal voor plaatsing op terrassen en in de tuin. De installatie kan direct met de terrastegels gebeuren, er is geen speciale fundering nodig.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, biedt deze goot niet alleen duurzaamheid maar ook uitstekende corrosiebestendigheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

De Flex TM terrasgoot is ontworpen met flexibiliteit als kernpunt. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan de contour van het terrein, waardoor het perfect geschikt is voor diverse landschapsarchitectuur- en bouwprojecten. Dit maakt het ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waarbij het water efficiënt wordt afgevoerd om wateroverlast te voorkomen.

De constructie van de Flex TM terrasgoot is zo ontworpen dat deze eenvoudig te installeren is. Met een modulair ontwerp kunnen delen van de goot gemakkelijk worden verbonden, waardoor installatietijd wordt bespaard en het proces soepel verloopt.

Een van de belangrijkste voordelen van de Flex TM terrasgoot is zijn esthetische uitstraling. Met een slank en eigentijds ontwerp past het naadloos bij moderne architectuur en outdoor living spaces. Bovendien is de goot verkrijgbaar in verschillende afmetingen en configuraties, waardoor het aan verschillende projectvereisten kan voldoen.

Of het nu gaat om regenwaterafvoer bij een residentiële woning, een terras bij een restaurant of een openbaar plein, de RVS terrasgoot Flex TM biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor waterafvoer, met een focus op functionaliteit, esthetiek en gebruiksgemak.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »