RVS sleufgoten in RVS 304 en RVS 316L

RVS Sleufgoten: Duurzaam en stijlvol design voor optimale waterafvoer. Ontdek hoogwaardige oplossingen voor moderne ruimtes. Functioneel en elegant.

€216,00 Excl. btw
€261,36 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€162,00 Excl. btw
€196,02 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€170,00 Excl. btw
€205,70 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€191,00 Excl. btw
€231,11 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€200,00 Excl. btw
€242,00 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€162,00 Excl. btw
€196,02 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1,00 Excl. btw
€1,21 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€231,00 Excl. btw
€279,51 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1,00 Excl. btw
€1,21 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen

RVS sleufgoten

Een sleufgoot van roestvrij staal is een perfecte keuze als het gaat om het afvoeren van water op een strakke en moderne manier. Het materiaal roestvrij staal zorgt ervoor dat de sleufgoot duurzaam is en bestand is tegen verschillende omstandigheden. Bovendien is de montage van deze sleufgoot eenvoudig, omdat deze gemakkelijk in de vloer kan worden geïnstalleerd. Het strakke en moderne design van de rvs sleufgoot maakt het een esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het afvoeren van water.

Toepassingsmogelijkheden RVS sleufgoten

In de wereld van afwateringssystemen zijn RVS sleufgoten een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze sleufgoten, gemaakt van roestvrij staal (RVS), bieden een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor verschillende toepassingen. Een van de belangrijkste toepassingsgebieden van RVS sleufgoten is in de industrie. Door hun corrosiebestendigheid en hoge draagkracht zijn deze goten ideaal voor zware belastingen en agressieve omgevingen. Ze worden vaak gebruikt in fabrieken, magazijnen en productiefaciliteiten waar ze dienen als afvoerkanaal voor vloeistoffen, zoals water, oliën en chemicaliën. Een andere toepassing van RVS sleufgoten is in de voedingsmiddelenindustrie. Vanwege de hygiënische eigenschappen van roestvrij staal zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in voedselverwerkingsfaciliteiten, keukens en restaurants. Ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd en voorkomen de ophoping van vuil en bacteriën. Tot slot worden RVS sleufgoten ook vaak gebruikt in de bouwsector. Ze kunnen worden geïnstalleerd in terrassen, zwembaden en andere buitenruimtes om waterafvoer te regelen. Door hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht dragen ze bij aan de algehele uitstraling en functionaliteit van het gebouw. Kortom, de toepassingsmogelijkheden van RVS sleufgoten zijn talrijk en gevarieerd. Of het nu gaat om industriële faciliteiten, openbare ruimtes, voedselverwerkingsindustrie of bouwprojecten, deze goten bieden een betrouwbare en effectieve oplossing voor de afvoer van vloeistoffen. Hun duurzaamheid, corrosiebestendigheid en esthetische aantrekkingskracht maken ze een veelgevraagde keuze in verschillende sectoren.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Heb je vragen over de mogelijkheid tot maatwerk, duurzaamheid en lange levensduur, advies over installatie en gebruik, of onderhoudsvriendelijkheid van sleufgoten van roestvrij staal (rvs)? Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen! Bij ons kun je terecht voor sleufgoten van hoogwaardig rvs materiaal, die speciaal op maat gemaakt kunnen worden om aan al jouw wensen en eisen te voldoen. Met hun uitstekende corrosiebestendigheid en robuuste constructie, zijn onze rvs sleufgoten niet alleen duurzaam, maar hebben ze ook een lange levensduur. Onze specialisten kunnen je adviseren over de juiste installatie en het gebruik van de sleufgoten, zodat je optimaal kunt profiteren van hun functionaliteit. Daarnaast zijn onze rvs sleufgoten zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor ze weinig tijd en moeite vereisen om schoon te houden. Aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten voor al je vragen en wij helpen je graag verder!

voordelen van een sleufgoot rvs

Een sleufgoot van RVS biedt diverse voordelen. Ten eerste is RVS een duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie, roest en andere vormen van slijtage. Hierdoor gaat een RVS sleufgoot lang mee en blijft deze in goede staat. Daarnaast zijn RVS sleufgoten makkelijk schoon te maken dankzij het gladde oppervlak. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud minimaal is. Bovendien zijn RVS sleufgoten hygiënisch en voldoen ze aan strenge hygiënische normen, zoals die gelden in de voedingsmiddelenindustrie. De sleufgoten kunnen op maat gemaakt worden en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en dieptes, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor verschillende toepassingen. Daarnaast hebben RVS sleufgoten een moderne en elegante uitstraling, waardoor ze een visuele toevoeging kunnen zijn aan een ruimte. Tot slot zorgen de smalle sleuven in de goot ervoor dat mensen niet kunnen struikelen of vast komen te zitten, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd. Kortom, een RVS sleufgoot biedt duurzaamheid, eenvoudig onderhoud, hygiëne, flexibiliteit, esthetische aantrekkelijkheid en veiligheid.

onderhoud en reiniging van een sleufgoot rvs

Onderhoud en reiniging van een sleufgoot rvs zijn van essentieel belang om de optimale werking en levensduur van de goot te waarborgen. Een regelmatige schoonmaakbeurt met water en een mild reinigingsmiddel is daarom aan te raden. Het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen of staalborstels moet echter worden vermeden om krassen op het rvs oppervlak te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de afvoeropeningen te controleren en eventuele verstoppingen te verwijderen. Dit kan gedaan worden door het grondig doorspoelen van de sleufgoot met water. Ten slotte is het raadzaam om de sleufgoot regelmatig te inspecteren op eventuele beschadigingen en deze indien nodig te herstellen. Door deze onderhouds- en reinigingsstappen regelmatig uit te voeren, blijft de sleufgoot rvs in optimale conditie en kan deze zijn functie naar behoren vervullen.

installatie van een sleufgoot rvs

Voorbereiding van de ondergrond Bij het installeren van een sleufgoot van rvs is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden. Dit begint met het graven van een sleuf op de gewenste locatie. Zorg ervoor dat de sleuf voldoende diep en breed is, zodat de sleufgoot erin past. Verwijder eventuele obstakels en zorg voor een vlakke en stabiele ondergrond. Bepalen van de juiste positie en hoogte van de sleufgoot Voordat de sleufgoot geïnstalleerd kan worden, moet de juiste positie en hoogte bepaald worden. Dit kan afhangen van verschillende factoren, zoals de waterafvoercapaciteit en de omgeving. Het is belangrijk om de sleufgoot zo te plaatsen dat het water op een efficiënte manier afgevoerd kan worden. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een waterpas en meetinstrumenten om de juiste hoogte te bepalen. Plaatsen van de sleufgoot in de uitgegraven sleuf Nadat de ondergrond is voorbereid en de juiste positie en hoogte zijn bepaald, kan de sleufgoot geplaatst worden. Leg de sleufgoot in de uitgegraven sleuf en zorg ervoor dat deze goed aansluit op de ondergrond. Zorg ervoor dat de sleufgoot stevig en stabiel ligt, zodat deze niet verschuift of verzakt. Controleer ook of de sleufgoot waterpas ligt, zodat het water goed kan wegstromen. Aansluiten van de sleufgoot op het afvoersysteem Na het plaatsen van de sleufgoot is het belangrijk om deze aan te sluiten op het afvoersysteem. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een afvoerput of een PVC-buis. Zorg ervoor dat de verbindingen goed en waterdicht zijn, zodat er geen lekkages ontstaan. Controleer ook regelmatig of de afvoer goed werkt en er geen verstoppingen optreden.

DOWNLOAD HIER DE DOCUMENTATIEFOLDER

RVS-Sleufgoot-DWTN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »