Grundfos dompelpompset Multibox

Ontdek de kracht van Grundfos dompelpompset Multibox - betrouwbare waterafvoer voor diverse toepassingen. Eenvoudige installatie, hoogwaardige prestaties

€506,00 €455,40 Excl. btw
€551,03 Incl. btw
Op voorraad

Grundfos dompelpompset Multibox

De Grundfos dompelpompset Multibox Unilift CC7 is een geavanceerd systeem dat specifiek is ontworpen voor het efficiënt verwerken van afvalwater in diverse toepassingen. Deze compacte dompelpompset is ideaal voor gebruik in woningen, kelders, garages, en andere ruimtes waar betrouwbare waterafvoer nodig is.

De UNILIFT CC7 A1-pomp is een eentraps, zeer robuuste dompelpomp die tot een waterniveau van 3 mm kan pompen en deeltjes tot 10 mm kan verwerken. De pomp heeft zowel een boven- als een zijuitlaat, waardoor eenvoudige aanpassing aan bestaande leidingen, inclusief automatische koppelingssystemen, mogelijk is.

Het Multibox systeem is voorzien van handige kenmerken

MULTIBOX UNILIFT CC7 A1 bevat: MULTIBOX UNILIFT CC7 A1 bevat:
UNILIFT CC7 A1-pomp
zeef/transportdoos met deksel
Storz C-koppeling
15 meter slang
anti-knik mouw
terugslagklep.

Met de dompelpompset Multibox Unilift CC7 bent u verzekerd van betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksgemak bij het afvoeren van afvalwater in diverse situaties. Het is een ideale keuze voor huishoudelijk gebruik en kleine commerciële toepassingen waar hoogwaardige dompelpomptechnologie vereist is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »