Betonnen afvoergoten met sleufopzetstuk

Ontdek onze afvoergoten met sleufopzetstukken. Duurzaam en efficiënt ontworpen voor waterafvoer. Perfect voor diverse toepassingen. Bekijk nu!

Geen producten gevonden...

Betonnen afvoergoten met sleufopzetstuk

Sleufgoten met een belastingsklasse van C/D, 250/400KN zijn een veelgebruikte oplossing voor afwateringsbehoeften in verschillende omgevingen, zoals parkeerterreinen, wegen en industriële locaties. Deze goten zijn ontworpen om een ​​hoge waterafvoercapaciteit te bieden en tegelijkertijd bestand te zijn tegen zware belastingen van voertuigen en verkeer.

De sleufgoten zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals beton in combinatie met RVS of Cortenstaal sleufopzetstuk, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden. Het sleufopzetstuk zorgt voor een efficiënte waterafvoer en voorkomt verstopping door bladeren, vuil en ander afval.

Met een belastingsklasse van 250KN/400KN kunnen deze sleufgoten zware voertuigen en verkeer weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waarbij er sprake is van intense belastingen, zoals vrachtwagens en zwaar materieel. Dit maakt ze geschikt voor gebruik op drukke wegen, marktpleinen, straten en industriële locaties waar zwaar verkeer veel voorkomt.

De sleufgoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes om te voldoen aan de specifieke eisen van elk project. Ze kunnen ook worden aangepast met accessoires zoals inspectieluiken, eindstukken en verbindingsstukken om naadloos aan te sluiten op het ontwerp en de functionaliteit van de afvoerinstallatie.

Al met al bieden sleufgoten met sleufopzetstuk, klasse C/D, 250KN/400KN een effectieve en duurzame oplossing voor afwateringsbehoeften in zware verkeersomgevingen. Hun robuuste constructie, hoge belastingscapaciteit en aanpasbaarheid maken ze een betrouwbare keuze voor diverse toepassingen binnen de infrastructuur en industrie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »