Metalen gevelgoot Flex FA.

De roostergoot voor een gevel, daktuin, dakterras, balkon of galerij

Perfect teamwork voor het beste resultaat. Ook in gesloten versie leverbaar

BG stalen goten worden met de hoogste precisie vervaardigd uit hoogwaardig staal en moeten aan de hoogste eisen voldoen. Verschillende, perfect aangepaste accessoires maken een breed scala aan toepassingen mogelijk. Daarbij komt ons ervaren team van hooggekwalificeerde technici. In nauwe samenwerking met architecten en gespecialiseerde bedrijven zijn precies op maat gemaakte totaalpakketten ontwikkeld voor uw wensen.

Al onze stalen goten voldoen aan de huidige ÖNORM B 3691. Hier vindt u relevante informatie en installatie-instructies, zodat uw project ook aan deze laatste wettelijke eisen voldoet.

 

BG-Flex FA gevelgoot

Maximale flexibiliteit ontmoet optimale prestaties. Onze gevelgoten van verzinkt staal of RVS worden gekenmerkt door hun hoge flexibiliteit. Perfecte aanpassing aan het toepassingsgebied zorgt te allen tijde voor maximale gebouwbescherming.

Extreem variabel in gebruik. BG-FA gevelgoten zijn verkrijgbaar met een vaste bouwhoogte of als in hoogte verstelbare variant (BG-FA plus) - ter compensatie van bouwkundige toleranties en voor hellingen in de onderbouw.

Toepassingsgebieden. Uitermate geschikt voor de afwatering van gevels, huisingangen, terrassen, balkons, platte daken, dakterrassen en dergelijke. beloopbaar en rolstoeltoegankelijk

RB100

RB130

RB200

RB250

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »