Betonnen kabelgoten connect - 600KN

Naadloze Integratie van Kabelinfrastructuur

Betonnen kabelgoten FILCOTEN connect vormen een geavanceerde oplossing voor het beheer en de bescherming van bekabeling in uiteenlopende omgevingen. Deze innovatieve goten, ontwikkeld BG-Graspointner, tillen kabelinfrastructuur naar een hoger niveau door naadloze integratie en superieure prestaties.

Belangrijkste Kenmerken van Betonnen Kabelgoten FILCOTEN connect:

 1. Modulaire Connectiviteit: FILCOTEN connect is ontworpen met modulaire connectiviteit als uitgangspunt. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk verschillende secties met elkaar te verbinden, waardoor een naadloze en flexibele kabelinfrastructuur ontstaat.

 2. Duurzaamheid en Sterkte: Gemaakt van hoogwaardig beton, bieden de FILCOTEN connect-goten uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte. Ze kunnen zware belastingen weerstaan en zijn bestand tegen slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende omgevingen.

 3. Geïntegreerde Afvoer: Naast kabelbeheer biedt FILCOTEN connect ook geïntegreerde afwateringsmogelijkheden. Dit voorkomt waterophoping en minimaliseert de kans op corrosie, wat de levensduur van de kabelgoten verlengt.

 4. Veilige Kabelrouting: Het ontwerp van FILCOTEN connect zorgt voor een veilige routing van kabels. Met duidelijk gemarkeerde ruimtes en geleiders kunnen kabels ordelijk worden geïnstalleerd en onderhouden, waardoor de kans op storingen wordt geminimaliseerd.

 5. Eenvoudige Installatie: FILCOTEN connect-goten zijn ontworpen voor eenvoudige en snelle installatie. De modulaire structuur maakt het mogelijk om op maat gemaakte configuraties te creëren, waardoor installateurs flexibel en efficiënt te werk kunnen gaan.

 6. Brandwerende Eigenschappen: Het gebruikte beton in FILCOTEN connect is inherent brandwerend, waardoor de goten bijdragen aan de algemene brandveiligheid van de omgeving. Dit is cruciaal in situaties waar brandveiligheid van groot belang is.

 7. Esthetisch Ontwerp: Naast functionaliteit is ook aandacht besteed aan het esthetische aspect van FILCOTEN connect. Het moderne en strakke ontwerp maakt deze betonnen kabelgoten geschikt voor diverse architecturale omgevingen.

 8. Milieuvriendelijk: FILCOTEN hecht waarde aan duurzaamheid, en daarom zijn FILCOTEN connect-goten milieuvriendelijk. Het gebruik van beton, een natuurlijk materiaal, en de lange levensduur dragen bij aan een verantwoorde keuze voor kabelinfrastructuur.

Toepassingsgebieden van FILCOTEN connect:

 • Industriële complexen
 • Commerciële gebouwen
 • Openbare ruimtes
 • Infrastructuurprojecten

Betonnen kabelgoten FILCOTEN connect bieden niet alleen een geavanceerde oplossing voor kabelbeheer, maar vertegenwoordigen ook een investering in betrouwbare en efficiënte kabelinfrastructuur voor de lange termijn.

Technische specificaties:

 • Belastingklasse E, 600KN
 • Materiaal van de goot; FILCOTEN HPC (High-Performance Concrete)
 • Lengte 500 mm, 1000mm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »