Betonnen kabelgoten Delta T - 600KN

Robuuste infrastructuur voor geavanceerd kabelbeheer

Betonnen kabelgoten Delta T vertegenwoordigen de essentie van duurzaam en efficiënt kabelmanagement in diverse toepassingen. Deze hoogwaardige kabelgoten staan bekend om hun robuuste constructie en veelzijdigheid en vormen een solide basis voor het organiseren en beschermen van kabels in uiteenlopende omgevingen.

Belangrijkste kenmerken van betonnen kabelgoten Delta T:

 1. Robuuste constructie: Delta T kabelgoten zijn opgebouwd uit hoogwaardig beton, wat resulteert in een robuuste en duurzame infrastructuur. Ze zijn bestand tegen zware belastingen, schokken en extreme weersomstandigheden.

 2. Modulaire flexibiliteit: het modulaire ontwerp van Delta T maakt aanpassing aan specifieke behoeften mogelijk. Door de verschillende secties te combineren ontstaan maatwerkconfiguraties, waardoor de goten geschikt zijn voor diverse installaties.

 3. Geavanceerd kabelbeheer: Delta T biedt een gestructureerde omgeving voor kabelgeleiding. Dankzij duidelijke geleiders en vrije ruimtes kunnen kabels efficiënt worden geïnstalleerd, beheerd en onderhouden, waardoor het risico op storingen wordt geminimaliseerd.

 4. Naadloze integratie: De naadloze integratie van Delta T kabelgoten maakt ze geschikt voor diverse toepassingen, van industriële complexen tot commerciële gebouwen. Ze passen zich moeiteloos aan verschillende omgevingen aan.

 5. Brandwerendheid: Beton heeft intrinsieke brandwerende eigenschappen, waardoor Delta T kabelgoten bijdragen aan de algemene brandveiligheid van installaties. Ze bieden bescherming tegen brand en minimaliseren de rookontwikkeling.

 6. Onderhoudsvriendelijk: Delta T kabelgoten vergen minimaal onderhoud dankzij hun duurzame constructie. Dit resulteert in lagere bedrijfskosten en minder verstoringen bij onderhoudswerkzaamheden.

 7. Milieuvriendelijk: Beton, als natuurlijk materiaal, maakt Delta T kabelgoten een milieuvriendelijke keuze. Ze hebben een lange levensduur en zijn recyclebaar, wat bijdraagt aan de duurzaamheid.

Toepassingsgebieden van Delta T Kabelgoten:

 • Industriële installaties
 • Commerciële complexen
 • Infrastructurele projecten
 • Openbare plaatsen

Betonnen kabelgoten Delta T bieden niet alleen een solide basis voor kabelinfrastructuur, maar ook een geavanceerde oplossing voor efficiënt kabelmanagement in uiteenlopende omgevingen.

DOWNLOAD HIER DE VOLLEDIGE DELTA_FOLDER

Versies:

Belastingsklasse A/E, 15-600KN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »