Zelfdragende betonnen verholen goot Delta O 200

Zelfdragende betonnen verholen goot 200mm: Duurzaam, sterk en efficiënt waterbeheer. Eenvoudige installatie voor optimale prestaties. Ontdek het nu!

€99,00 Excl. btw
€119,79 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€128,00 Excl. btw
€154,88 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€138,00 Excl. btw
€166,98 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€167,00 Excl. btw
€202,07 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€162,00 Excl. btw
€196,02 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€191,00 Excl. btw
€231,11 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€201,00 Excl. btw
€243,21 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€230,00 Excl. btw
€278,30 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€480,00 Excl. btw
€580,80 Incl. btw
Op voorraad
€294,00 Excl. btw
€355,74 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€94,00 Excl. btw
€113,74 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€94,00 Excl. btw
€113,74 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€114,00 Excl. btw
€137,94 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€114,00 Excl. btw
€137,94 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen

Zelfdragende betonnen verholen goot Delta O 200

 

Een betonnen verholen goot van 200 mm is een krachtige oplossing voor effectieve afwatering. Met zijn duurzame betonnen constructie biedt deze goot niet alleen een robuuste afvoermogelijkheid voor regenwater, maar ook een esthetische meerwaarde voor verschillende omgevingen.

De betonnen verholen goot is ontworpen om water snel en efficiënt af te voeren, waardoor wateroverlast wordt voorkomen. Met een diameter van 200 mm kan het grote volumes water verwerken en is het geschikt voor diverse toepassingen.

De stevige betonnen constructie zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Bovendien biedt de goot een naadloze integratie met de omgeving, en de esthetische afwerking draagt bij aan een professionele uitstraling.

Kortom, de betonnen verholen goot van 200 mm is een betrouwbare keuze voor een doeltreffende afwatering met een duurzaam en aantrekkelijk ontwerp.

DWTN is importeur van de Delta O betonnen verholen goten. Deze zelfdragende verholen goten (I reeks), zijn leverbaar in de verkeersklasse D, 400KN en E, 600KN en zijn getest volgens EN 1433.
Het Delta programma bestaat verder uit kabelgoten Delta T en roostergoten Delta U.

De verholen goten worden gemaakt van zeer sterk gewapend en zelfverdichtend beton in de kwaliteit C60/75. Ze zijn voorzien van het KOMO-keurmerk conform BRL-5211, NL-BSB en CE markering. De verholen goten zijn van het kwalitatief degelijkere type, waar bij het plaatsen geen extra verstevigingen hoeven te worden aangebracht.

Delta O betonnen verholen goten voor veel toepassingen

De betonnen verholen goten zijn geschikt voor veel toepassingen. Zo worden ze veel gebruikt in havengebieden, industriële gebieden en bij tankstations. Maar je kunt ze ook plaatsen bij laadkuilen, parkeerplaatsen, tunnels, luchthavens of winkelcentra. Kortom: genoeg mogelijkheden.

Iedere toepassing is natuurlijk anders en daar houden wij rekening mee. Er zijn veel onderdelen, zoals hoekverdraaiingen, passtukken, geïntegreerd inspectieroosters, zandvangelementen en bodemafvoeren, die ervoor zorgen dat de goten gemakkelijk en vlot geplaatst kunnen worden. Er zijn verholen goten met openingen in verschillende standaard formaten, van 160mm t/m 400mm. Naast deze standaardmaten kunt u bij ons ook terecht voor de formaten 500mm, 600mm en maatwerk. Zo vindt u voor iedere toepassing een geschikte oplossing.

Effectieve afwatering met de goten van Delta O

Het plaatsten van één of meerdere betonnen verholen goten zorgt voor een betere, snellere en effectievere afwatering op ieder terrein. De goten zijn gemaakt van zelfverdichtend beton en voorzien van een slimme EPDM drukdichting (optie NBR). Hierdoor zijn ze, bij correcte plaatsing, waterdicht waardoor er ook geen dwarskitten meer nodig zijn. Zettingen zijn toegelaten, en ze hebben een hoge chemische resistentie. Ook zijn ze bestand tegen vorst- en dooizout.

De Delta O verholen goten kunnen geplaatst worden met betonnen tussenbrug en betonnen omranding, stalen tussenbrug en betonnen omranding, betonnen tussenbrug en stalen omranding of met stalen tussenbrug en stalen omranding

De goten hebben een standaardlengte van twee meter. Hierdoor kunnen ze snel en gemakkelijk worden geplaatst en zijn er minder mensen nodig voor de plaatsing. Het is dus effectief om te werken met deze goten. Dit leidt ook tot een kostenbesparing. Wilt u liever een andere lengte? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk ook andere maten dan de standaardmaten voor u leveren.

DWTN is al 25 jaar leverancier van afwateringsproducten. We bieden een ruim assortiment, waardoor onze producten voor veel toepassingen inzetbaar zijn. Er is altijd een ruim aanbod voorradig, waardoor we u op ieder moment goed van dienst kunnen zijn. U kunt ervoor kiezen om de bestelling te laten bezorgen of zelf op te halen.

Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte opvragen voor de Delta O betonnen verholen goten voor bijvoorbeeld een industrieterrein. Dan krijgt u deze binnen één à twee werkdagen opgestuurd, waardoor u een duidelijk overzicht krijgt van de kosten. Bij vragen of problemen kunt u ook altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan u graag te woord of beantwoorden graag uw mails.

Eigenschappen verholen goot:

  1. Slimme drukdichting: standaard EPDM dichting (optie NBR)
  2. Zettingen toegelaten
  3. Vorst- en dooizoutbestendig
  4. Geschikt voor een hoge statische belasting
  5. Vloeistofdicht
  6. Te plaatsen zonder verloren bekisting en dus zelfdragend zijn (type I), conform EN1433
  7. Hoge chemische resistentie
  8. Leverbaar in standaard lengtes van 2m waardoor een snelle plaatsing gewaarborgd is. Het voordeel hiervan is dat er met minder mankracht effectiever, sneller en dus kostenbesparend gewerkt kan worden. (op maat gemaakt is ook  mogelijk)
  9. Geschikt voor belastingklasse D, 400KN t/m F, 900KN

Na het vinden van de juiste verholen goot of verholen goten van beton zijn deze nagenoeg altijd snel leverbaar uit onze eigen voorraad. Ophalen van het bestelde betonnen gootmateriaal behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bij vragen en voor meer informatie staat het gespecialiseerde team van DWTN altijd klaar. Via onze website is het aanvragen van een passende offerte zeer eenvoudig. De offerte wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd en geeft een helder overzicht van de prijzen bij de gekozen optie.

DOWNLOAD HIER DE COMPLETE DELTA_FOLDER

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »