Betonnen kabelgoot connect 150, 150mm breed

Betonnen kabelgoot connect 150: Naadloze integratie, duurzaamheid en flexibiliteit voor geavanceerd kabelbeheer. Ontdek hoogwaardige oplossingen met connect 150

€55,01 Excl. btw
€66,56 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€70,20 Excl. btw
€84,94 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€81,11 Excl. btw
€98,14 Incl. btw
Op voorraad
€58,14 Excl. btw
€70,35 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€72,69 Excl. btw
€87,95 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€60,64 Excl. btw
€73,37 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€77,57 Excl. btw
€93,86 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€40,80 Excl. btw
€49,37 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€28,87 Excl. btw
€34,93 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€167,09 Excl. btw
€202,18 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen

Betonnen kabelgoot connect 150, 150mm breed

Naadloze Integratie van Kabelinfrastructuur

FILCOTEN betonnen kabelgoten connect 150 vormen een geavanceerde oplossing voor het beheer en de bescherming van bekabeling in uiteenlopende omgevingen. Deze innovatieve goten, ontwikkeld door BG-Graspointner, tillen kabelinfrastructuur naar een hoger niveau door naadloze integratie en superieure prestaties.

Belangrijkste Kenmerken van FILCOTEN betonnen Kabelgoot connect 150:

 1. Modulaire Connectiviteit: FILCOTEN betonnen kabelgoot connect 150 is ontworpen met modulaire connectiviteit als uitgangspunt. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk verschillende secties met elkaar te verbinden, waardoor een naadloze en flexibele kabelinfrastructuur ontstaat.

 2. Duurzaamheid en Sterkte: Gemaakt van hoogwaardig FILCOTEN beton, bieden de kabelgoten connect 150 uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte. Ze kunnen zware belastingen weerstaan en zijn bestand tegen slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende omgevingen.

 3. Geïntegreerde Afvoer: Naast kabelbeheer biedt de FILCOTEN betonnen kabelgoot connect 150 ook geïntegreerde afwateringsmogelijkheden. Dit voorkomt waterophoping en minimaliseert de kans op corrosie, wat de levensduur van de kabelgoten verlengt.

 4. Veilige Kabelrouting: Het ontwerp van de FILCOTEN betonnen kabelgoot connect 150 zorgt voor een veilige routing van kabels. Met duidelijk gemarkeerde ruimtes en geleiders kunnen kabels ordelijk worden geïnstalleerd en onderhouden, waardoor de kans op storingen wordt geminimaliseerd.

 5. Eenvoudige Installatie: Connect 150 kabelgoten zijn ontworpen voor eenvoudige en snelle installatie. De modulaire structuur maakt het mogelijk om op maat gemaakte configuraties te creëren, waardoor installateurs flexibel en efficiënt te werk kunnen gaan.

 6. Brandwerende Eigenschappen: Het gebruikte FILCOTEN beton in de kabelgoot connect 150 is inherent brandwerend, waardoor de goten bijdragen aan de algemene brandveiligheid van de omgeving. Dit is cruciaal in situaties waar brandveiligheid van groot belang is.

 7. Esthetisch Ontwerp: Naast functionaliteit is ook aandacht besteed aan het esthetische aspect van de FILCOTEN betonnen kabelgoot connect 150. Het moderne en strakke ontwerp maakt deze betonnen kabelgoten geschikt voor diverse architecturale omgevingen.

 8. Milieuvriendelijk: FILCOTEN beton hecht waarde aan duurzaamheid, en daarom zijn de FILCOTEN betonnen connect 150 kabelgoten milieuvriendelijk. Het gebruik van FILCOTEN beton, een natuurlijk materiaal, en de lange levensduur dragen bij aan een verantwoorde keuze voor kabelinfrastructuur.

Toepassingsgebieden van de FILCOTEN betonnen kabelgoten connect 150:

 • Industriële complexen
 • Commerciële gebouwen
 • Openbare ruimtes
 • Infrastructuurprojecten

FILCOTEN betonnen kabelgoten connect 150 bieden niet alleen een geavanceerde oplossing voor kabelbeheer, maar vertegenwoordigen ook een investering in betrouwbare en efficiënte kabelinfrastructuur voor de lange termijn.

Technische specificaties:

 • Belastingklasse E, 600KN
 • Materiaal van de goot; FILCOTEN HPC (High-Performance Concrete)
 • Lengte 500 mm, 1000mm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »