Betonnen kabelgoot Delta T 30x70cm inwendig

Betonnen kabelgoot 30x70cm: Robuuste kabelinfrastructuur met naadloze integratie. Duurzaamheid en flexibiliteit voor geavanceerd kabelbeheer. Bel nu!

€150,00 Excl. btw
€181,50 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€92,00 Excl. btw
€111,32 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€32,00 Excl. btw
€38,72 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen

Betonnen kabelgoot Delta T 30x70cm inwendig

Compacte Krachtpatsers voor Efficiënt Kabelbeheer

Betonnen kabelgoten met een inwendige afmeting van 30x70cm vormen een compacte en krachtige oplossing voor geavanceerd kabelbeheer. Ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en efficiëntie, bieden deze goten een solide basis voor het organiseren en beschermen van kabels in diverse toepassingen.

Belangrijkste Kenmerken van Betonnen Kabelgoot 30x70cm:

  1. Compact en Ruimtebesparend: Met een inwendige afmeting van 30x70cm bieden deze kabelgoten een compacte oplossing, ideaal voor situaties waar ruimte een beperkende factor is. Ze zorgen voor geordende kabelrouting zonder veel ruimte in beslag te nemen.

  2. Robuuste Betonconstructie: Gemaakt van hoogwaardig beton, garanderen deze kabelgoten duurzaamheid en sterkte. Ze zijn bestand tegen zware belastingen en bieden bescherming tegen externe invloeden, waardoor ze geschikt zijn voor veeleisende omgevingen.

  3. Flexibel Kabelbeheer: Het compacte ontwerp belemmert niet de functionaliteit. Deze kabelgoten bieden nog steeds flexibel kabelbeheer met duidelijke geleiders en ruimtes, waardoor installatie, onderhoud en reparaties efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

  4. Modulaire Configuratie: Dankzij een modulair ontwerp kunnen verschillende secties van de goten eenvoudig worden gecombineerd om aan specifieke behoeften te voldoen. Hierdoor ontstaat een op maat gemaakte configuratie voor diverse installaties.

  5. Efficiënte Kabelrouting: De interne dimensies van 30x70cm zorgen voor een gestroomlijnde kabelrouting, wat resulteert in een overzichtelijke en georganiseerde kabelinfrastructuur. Dit draagt bij aan het voorkomen van kabelstoringen en vereenvoudigt onderhoud.

  6. Brandwerendheid: Beton als materiaal biedt intrinsieke brandwerendheid, wat bijdraagt aan de algehele brandveiligheid van de installatie waarin de goten worden toegepast.

Toepassingsgebieden van Betonnen Kabelgoot 30x70cm:

  • Kantooromgevingen
  • Commerciële gebouwen
  • Industriële faciliteiten
  • Infrastructuurprojecten

Betonnen kabelgoten met een inwendige afmeting van 30x70cm bieden een gestroomlijnde en ruimtebesparende oplossing voor effectief kabelbeheer in diverse omgevingen.

DOWNLOAD HIER DE COMPLETE DELTA_FOLDER

Uitvoeringen:

Inliggend betonnen deksel klasse A, 15KN

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »