RVS roostergoot afvoergoot

Onze hoogwaardige rvs-roostergoten worden op klantspecificatie gemaakt. Zoekt u een standaard roostergoot of een speciale maat of vorm dan bent u bij ons aan het goede adres. De RVS roostergoten zijn vervaardigd uit austenitisch RVS (AISI 304) 1.4301, (AISI 316L) 1.4404 of (AISI 316Ti) 1.4571, volgens de PN-EN 1253 norm. Ze dienen om middelmatige en grote waterhoeveelheden op te vangen en het afvalwater te lozen in het rioleringsstelsel.
De roostergoten zijn vervaardigd uit een 2 mm plaatdikte, hebben een geknikte of vlakke bodem en een ingewerkt afschot. Iedere goot beschikt over regelbare stelvoeten en betonankers om de installatie en verankering te verzekeren.

Bij een roostergoot past een rooster als afdekking. Afhankelijk van de toepassing, waterdebiet en belasting beschikken we over een sleuf (perfo)roosters, (antislip) mazenrooster, (antislip) versterkt staafrooster of een plaatrooster.
Het water dat in de goot afgevoerd wordt, stroomt via een afvoerput (met uitneembaar stankslot en vuilemmer) in de riolering. De afvoerput is altijd geproduceerd en verbonden met de goot, zodat dit samen een geheel vormt.

Toepassingsmogelijkheden RVS roostergoten

De RVS roostergoten worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, industriële keukens, zwembaden, sauna's, in hotels, restaurants en overige horeca. Tevens voor toepassingen in de utiliteitsbouw, chemische en farmaceutische industrie. Daarnaast wordt RVS afwatering ook verplicht in ruimtes waarbij sanitaire en hygiënische regelgevingen gelden.

Alvorens over te gaan tot productie, tekenen onze ingenieurs in samenspraak met de klant hoe de goot eruit dient te zien. (Breedte, lengte, hoogte, afschot, afvoer, enz.).

Gebeitst en gepassiveerd

Voor ze de fabriek verlaten worden de afvoergoten volledig gebeitst en gepassiveerd. Tevens wordt er gecontroleerd op maatvastheid en waterdichtheid.

DOWNLOAD HIER DE DOCUMENTATIEFOLDER

RVS Roostergoten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »