RVS afvoerputten en goten

RVS afvoerput - vloerput                                                     

Bent u op zoek naar een oplossing om water goed of snel weg te laten lopen via de vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij DWTN vindt u de vloerput RVS voor uw toepassing. De putten zijn namelijk geschikt voor verschillende werkplekken, zoals de industrie of grootkeukens, of voor in de bouw. U denkt misschien vooral aan toepassingen binnen, maar u vindt bij ons ook een geschikte oplossing voor buiten. De afvoerput van RVS is standaard vervaardigd van AISI 304, AISI 316 of AISI 316Ti. Het gebruikte roestvast staal (RVS) is 1,5 tot 2 millimeter en is bestand tegen corrosie (aantasting door chemische stoffen). Hierdoor gaan de afvoerputten lang mee en hebben ze weinig onderhoud nodig. Een vloerput RVS heeft verschillende voordelen. Zo is het makkelijk en eenvoudig deze te installeren. Door een goede constructie  is de afvoerput van RVS eenvoudig schoon te maken. Dat is handig, omdat hygiëne in veel werkgebieden van belang is. Ook zijn  er verschillende afdekkingsmogelijkheden, zodat er altijd een afwateringsput is die past bij jouw toepassing. Als uw ruimte al onder  water staat, hebben wij ook een oplossing voor u: een dompelpomp. Dat is een pomp die ondergedompeld in water nog steeds zijn werk doet en het water dus wegpompt.

Veel mogelijkheden met RVS afvoerput

Vloerputten RVS zijn er in verschillende uitvoeringen, voor verschillende toepassingen. Zo zijn er afvoerputten voor de industrie, chemische en farmaceutische zones, sauna’s, zwembaden, gezondheidszorg en grootkeukens. Welk type u nodig heeft, hangt af van de belasting, de hoeveelheid af te voeren water (het afvoerdebiet) en de dikte van de vloer. Veel van de bovenstaande toepassingen zijn binnen, maar we hebben voor u ook een geschikte opties voor buiten. De afvoerputten van RVS zijn te verdelen in vijf categorieën: industriële afvoerputten met verticale uitloop, industriële afvoerputten met horizontale uitloop, mini afvoerputten met verticale uitloop, mini afvoerputten met horizontale uitloop en verlaagde afvoerputten met verticale uitloop. Deze categorieën zijn dan weer in te delen in eendelige en tweedelige afvoerputten. In onze documentatiefolder kunt u een schema vinden, dat overzichtelijk maakt welke afvoerput u nodig heeft. Er zijn verschillende maten beschikbaar en de verschillende vloerputten RVS zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor zijn ze voor veel toepassingen inzetbaar. 

Verschillende afdekkingen voor afvoerput RVS

Ook de keuze van afdekking hangt af van uw specifieke toepassing. U heeft keuze uit een sleufrooster, een antislip mazenrooster, een staafrooster en een plaatrooster. Zo worden afvoerputten met een sleuf veel gebruikt in de voedingsindustrie en afvoerputten met een mazenrooster in de bouw. Twijfelt u nog over welke afvoerput RVS de beste optie voor u is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag met het maken van een goede keuze. U kunt via onze website gemakkelijk en vrijblijvend een offerte opvragen. Deze ontvangt u binnen één à twee werkdagen, waardoor u snel kunt zien wat uw benodigde materialen kosten. DWTN is al 25 jaar leverancier van afwateringsproducten. Door ons ruime assortiment kunt u voor veel toepassingen geschikte producten vinden. We hebben altijd een ruim aanbod op voorraad, waardoor we u snel van dienst kunnen zijn. Uw nieuwe afwateringsproducten bezorgen we graag thuis, maar u kunt ze natuurlijk ook komen afhalen.

 

RVS afvoergoot roostergoot

Onze hoogwaardige rvs-roostergoten worden op klantspecificatie gemaakt. Zoekt u een standaard roostergoot of een speciale maat of vorm dan bent u bij ons aan het goede adres. De RVS roostergoten zijn vervaardigd uit austenitisch RVS (AISI 304) 1.4301, (AISI 316L) 1.4404 of (AISI 316Ti) 1.4571, volgens de PN-EN 1253 norm. Ze dienen om middelmatige en grote waterhoeveelheden op te vangen en het afvalwater te lozen in het rioleringsstelsel.
De roostergoten zijn vervaardigd uit een 2 mm plaatdikte, hebben een geknikte of vlakke bodem en een ingewerkt afschot. Iedere goot beschikt over regelbare stelvoeten en betonankers om de installatie en verankering te verzekeren. Bij een roostergoot past een rooster als afdekking. Afhankelijk van de toepassing, waterdebiet en belasting beschikken we over een sleuf (perfo)roosters, (antislip) mazenrooster, (antislip) versterkt staafrooster of een plaatrooster.
Het water dat in de goot afgevoerd wordt, stroomt via een afvoerput (met uitneembaar stankslot en vuilemmer) in de riolering. De afvoerput is altijd geproduceerd en verbonden met de goot, zodat dit samen een geheel vormt.

Toepassingsmogelijkheden RVS roostergoten

De RVS roostergoten worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, industriële keukens, zwembaden, sauna's, in hotels, restaurants en overige horeca. Tevens voor toepassingen in de utiliteitsbouw, chemische en farmaceutische industrie. Daarnaast wordt RVS afwatering ook verplicht in ruimtes waarbij sanitaire en hygiënische regelgevingen gelden. Alvorens over te gaan tot productie, tekenen onze ingenieurs in samenspraak met de klant hoe de goot eruit dient te zien. (Breedte, lengte, hoogte, afschot, afvoer, enz.). Voor ze de fabriek verlaten worden de afvoergoten volledig gebeitst en gepassiveerd. Tevens wordt er gecontroleerd op maatvastheid en waterdichtheid.

 

RVS sleufgoot - sleufgoten

Onze hoogwaardige rvs-sleufgoten worden op klantspecificatie gemaakt. Zoekt u een standaard sleufgoot of een sleufgoot in een speciale maat of vorm dan bent u bij ons aan het goede adres. De RVS sleufgoten zijn vervaardigd uit austenitisch RVS (AISI 304) 1.4301, (AISI 316L) 1.4404 of (AISI 316Ti) 1.4571, volgens de PN-EN 1253 norm. De sleufgoot dient om middelmatige en grote waterhoeveelheden op te vangen en het afvalwater te lozen in het rioleringsstelsel. De sleufgoten zijn vervaardigd uit een 1,5 of 2 mm plaatdikte, de sleufgoot heeft een geknikte of omega bodem en een ingewerkt afschot. Iedere sleufgoot beschikt over regelbare stelvoeten en betonankers om de installatie en verankering te verzekeren. Het water dat in de goot afgevoerd wordt, stroomt via een afvoerput (met uitneembaar stankslot en vuilemmer) in de riolering. De afvoerput is altijd geproduceerd en verbonden met de goot, zodat dit samen een geheel vormt.

Toepassingsmogelijkheden RVS sleufgoten

De RVS sleufgoten worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, industriële keukens, zwembaden, sauna's, in hotels, restaurants en overige horeca. Tevens voor toepassingen in de utiliteitsbouw, chemische en farmaceutische industrie. Daarnaast wordt RVS afwatering ook verplicht in ruimtes waarbij sanitaire en hygiënische regelgevingen gelden. Alvorens over te gaan tot productie, tekenen onze ingenieurs in samenspraak met de klant hoe de goot eruit dient te zien. (Breedte, lengte, hoogte, afschot, afvoer, enz.). Voor ze de fabriek verlaten worden de sleufgoten volledig gebeitst en gepassiveerd. Tevens wordt er gecontroleerd op maatvastheid en waterdichtheid.

DOWNLOAD HIER DE DOCUMENTATIEFOLDER

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »