PE bolle bodem inspectieput 1000mm

PE inspectieputten met een diameter van 1000mm zijn gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk polyethyleen (PE). Ze zijn leverbaar in standaard hoogtes van 1350mm-3000mm. Overige op aanvraag.

€1.060,00 Excl. btw
€1.282,60 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1.130,00 Excl. btw
€1.367,30 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1.190,00 Excl. btw
€1.439,90 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1.385,00 Excl. btw
€1.675,85 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1.460,00 Excl. btw
€1.766,60 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1.800,00 Excl. btw
€2.178,00 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen
€1.875,00 Excl. btw
€2.268,75 Incl. btw
Op aanvraag
Offerte aanvragen

PE bolle bodem inspectieput 1000mm

Omschrijving

De PE bolle bodem inspectieput met een diameter van 1000mm is gemaakt van hoogwaardig polyethyleen (PE) materiaal. Deze inspectieput is speciaal ontworpen voor het inspecteren en onderhouden van leidingen. De bolle bodem zorgt ervoor dat eventueel verzamelde sedimenten zich naar het midden van de put verplaatsen, waardoor deze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Dit maakt de inspectieput uitermate geschikt voor situaties waar regelmatige inspectie en reiniging van leidingen vereist is. Daarnaast biedt het PE materiaal duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor de inspectieput langdurig en betrouwbaar kan worden gebruikt.

Voordelen

De PE bolle bodem inspectieput 1000mm biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen chemische stoffen. Dit zorgt ervoor dat de inspectieput lang meegaat en niet snel beschadigd raakt. Daarnaast is de installatie van de inspectieput eenvoudig, wat tijd en kosten bespaart. Een ander voordeel is de goede isolerende eigenschappen van het materiaal, waardoor het helpt om warmteverlies te verminderen. Bovendien heeft de PE bolle bodem inspectieput een lange levensduur en is het onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat er weinig onderhoud nodig is om de put in goede staat te houden. Kortom, de PE bolle bodem inspectieput 1000mm biedt verschillende voordelen die het een betrouwbare en efficiënte keuze maken voor inspectiedoeleinden.

Gebruik

De PE bolle bodem inspectieput met een diameter van 1000mm is ontworpen voor het controleren van de conditie van de PE bolle bodem. Deze inspectieput is geschikt voor gebruik in diverse toepassingen en kan worden gebruikt voor inspectie en onderhoud van leidingen. Het is een handig hulpmiddel voor het lokaliseren van eventuele verstoppingen of schade in de leidingen. Daarnaast is de inspectieput duurzaam en bestand tegen corrosie, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Dankzij het eenvoudige openen en sluiten van de put, is deze gemakkelijk te gebruiken voor inspectiedoeleinden. Met de PE bolle bodem inspectieput ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte manier om de conditie van de PE bolle bodem te controleren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »