Daktuin, gevel- en terrasafwatering van metaal

Perfect teamwork voor het beste resultaat.

BG metalen goten worden met de hoogste precisie vervaardigd uit hoogwaardig metaal en moeten aan de hoogste eisen voldoen. Verschillende, perfect aangepaste accessoires maken een breed scala aan toepassingen mogelijk. Daarbij komt ons ervaren team van hooggekwalificeerde technici. In nauwe samenwerking met architecten en gespecialiseerde bedrijven zijn precies op maat gemaakte totaalpakketten ontwikkeld voor uw wensen.

Al onze stalen goten voldoen aan de huidige ÖNORM B 3691. Hier vindt u relevante informatie en installatie-instructies, zodat uw project ook aan deze laatste wettelijke eisen voldoet.

 

BG-Flex FA gevelgoot

Maximale flexibiliteit ontmoet optimale prestaties. Onze gevelgoten van verzinkt staal of RVS worden gekenmerkt door hun hoge flexibiliteit. Perfecte aanpassing aan het toepassingsgebied zorgt te allen tijde voor maximale gebouwbescherming.

Extreem variabel in gebruik. BG-FA gevelgoten zijn verkrijgbaar met een vaste bouwhoogte of als in hoogte verstelbare variant (BG-FA plus) - ter compensatie van bouwkundige toleranties en voor hellingen in de onderbouw.

Toepassingsgebieden. Uitermate geschikt voor de afwatering van gevels, huisingangen, terrassen, balkons, platte daken, dakterrassen en dergelijke. beloopbaar en rolstoeltoegankelijk

 

BG-Flex Glas gevelgoot

Onze BG Flex Glas gevelgoten van verzinkt staal of RVS worden gekenmerkt door dat ze aan een zijde hoger zijn. Hierdoor zijn ze eenvoudig onder een glaswand te plaatsten. Perfecte aanpassing aan het toepassingsgebied zorgt te allen tijde voor maximale gebouwbescherming.

 

BG-Flex TM terrasgoot

Esthetisch en functioneel. Door de smalle gootbreedte van slechts 60 mm biedt de BG FLEX TM terrasgoot een elegante en onopvallende uitstraling en is daarom ideaal voor montage op terrassen en in de tuin. Het kan direct met de terrastegels worden gelegd, er is geen speciale onderconstructie nodig.

Toepassingsgebieden. Ideaal voor plaatsing op terrassen in combinatie met plavuizen. Door de gemakkelijke en snelle installatie is dit systeem ideaal voor zowel de vakman als de doe-het-zelver.

 

BG-Flex TE terrassleufgoot

Nauwelijks zichtbaar, maar zichtbaar effectief. Soms worden echte prestaties pas op het tweede gezicht onthuld. Net als onze terrasgootgoten met een sleufbreedte van slechts 18 mm. Ze passen zich zo goed mogelijk aan de algehele constructieve indruk aan zonder afbreuk te doen aan de afwateringsprestaties. Terras sleufgoten: Tweemaal de afwatering is beter

Terrassleufgoten zijn ideaal voor het afwateren van terrassen, dakterrassen en tuinen. Het grote voordeel is dat ze afvoer op twee niveaus mogelijk maken: de vloer en de vloerplaat eronder.

 

BG-Flex Stone tegelgoot

De tegelgoot BG Flex Stone maakt het mogelijk om een tegel in de afvoergoot te verwerken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »