Herinrichting Markt Veghel

  • Geplaatst op
  • Door DWTN
  • 0
Herinrichting Markt Veghel

Voor de herinrichting van de Markt in Veghel hebben wij 230m Faserfix roostergoten geleverd. DWTN is uw lijngoten specialist.

Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant en heeft ruim 31.000 inwoners. In 1225 wordt Veghel voor het eerst genoemd als Vehchele. Wegens stedelijke ontwikkeling vanaf midden 19e eeuw werd Veghel later de Parel van de Meierij genoemd. Veghel ligt aan het nationaal landschap Het Groene Woud.

Sinds 2008 is Gemeente Veghel al bezig met de herinrichting van o.a. ’t Ven, de Hoogstraat en de markt. In het ontwerp voor het centrum is gekozen voor een duidelijke pleinfunctie.

De ontwerpers hebben speciaal voor de afwatering de lijngoten van HAURATON gekozen. Onze FASERFIX KS 100 lijngoot is geschikt voor zwaar verkeer en als rooster is gekozen voor het GUGI gietijzeren mazenrooster. Dit rooster met vierkante inlaatopeningen zorgt voor een veilig gebruik van het plein door het wandelende en fietsende publiek en is uitermate geschikt voor herinrichting van pleinen zoals deze.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »