Roostergoot Delta-U, type I

Zelfdragende goten

 
Het DELTA-U gamma behoort tot de I-reeks van zelfdragende roostergoten volgens de norm EN-1433. Dit zijn roostergoten die geen bijkomende zijdelingse versteviging vereisen bij inbouw. Het zijn gewapende roostergoten in zelfverdichtend beton (ZVB) met betonkwaliteit C60/75.
 
DELTA-U roostergoten zijn uitermate geschikt voor een verschillende verkeersklassen A15, D400 en F900. De roostergoten zijn in staat om dergelijke zware belastingen over te dragen naar de onderliggende fundering die hiertoe uiteraard correct dient ontworpen en uitgevoerd te zijn.
 
De roostergoten binnen het DELTA-U gamma worden gekenmerkt door de verschillende types deksels, namelijk beton of gietijzer.
 
Verder is het assortiment zeer uitgebreid en zijn verschillende binnen breedtes standaard beschikbaar: 300mm – 400mm – 500mm – 600mm. Grotere binnen breedtes zijn ook mogelijk op projectbasis, zoals bijvoorbeeld 800mm – 1000mm – 1200mm (zelfs tot 2000mm).
 
Het DELTA-U gamma wordt vervolledigd door complementaire elementen zoals zandvangelementen, sluitplaten, slibvangputten en passtukken.
 
De roostergoten zijn steeds voorzien van een moer- en vaarverbinding (tand/groef) waardoor het plaatsen en uitlijnen vergemakkelijkt wordt. Na plaatsing beperkt deze verbinding zettingen in geval van foutief gebruik, foutief ontwerp en/of geplaatste funderingen.
 
De technische fiches en plaatsingsvoorschriften van onze standaard modellen zijn onmiddellijk te verkrijgen.
Op alle modellen zijn varianten en combinaties mogelijk. Dit heeft echter impact op prijs en levertermijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een project aanvraag met aanbieding op maat.

 

Het DELTA-U gamma biedt u:

  • Een kwalitatief hoogwaardige en degelijke goot
  • Veilig te plaatsen via DEHA-hijshaken
  • Slim ontworpen
  • Een compleet gamma
  • Een interessante prijszetting

Met DELTA-U roostergoten maakt u het verschil!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »